- advertentie -

Familievoorstelling Slaapfeestje

Op 22 april vindt er in Porgy en Bess Terneuzen een familievoorstelling plaats met a capella zanggroep Wishful Singing en pianist Bert van den Brink. Slaapfeestje! is een voorstelling over de wereld van het kind. Wishful geeft het slaapfeestje waar je altijd al van hebt gedroomd! “Kom je op ons slaapfeestje?

Dan moet je wel in je pyjama komen, en niet bang zijn in het donker. Natuurlijk gaan we niet slapen. Want het monster dat soms door de kamer fietst houdt ons wakker. Dus we gaan hem pakken. Wij zijn stoer. Durf jij alle chips uit de keukenkast in je eigen kamer te verstoppen? Wij wel.

En als je vijf spoken tegelijk ziet, zorg dan dat je niet van het lachen in je pyjamabroek piest!” luidt de tekst op de website van Porgy en Bess. De voorstelling gaat over vriendschap, dromen, plezier en stoute dingen doen. Een voorstelling met fijne meezingliedjes, mooie klassieke muziek en spannende spookgeluiden.

Er wordt muziek gezongen van onder meer Johannes Brahms en Veljo Tormis en er klinkt pianomuziek van Franz Schubert en Claude Debussy. De klassieke muziek wordt omlijst door de leukste en mooiste kinderliedjes van dit moment, in arrangementen van Wishful Singing en Bert van den Brink. Voor (gezinnen met) kinderen van 4 t/m 8 jaar. Alleen met begeleiding! Kaarten kunnen worden besteld via de website van Porgy en Bess.

locatie: 
Terneuzen, Porgy en Bess, Noordstaat
datum: 
za 22-04-2017, 14:00 - 16:00