- advertentie -

Kraak & Smaak + l’ Enfant

Dit Leidse producerstrio draait sinds haar eerste uitgebrachte album ‘Boogie Angst’ volop mee in de nationale en internationale live scene en heeft inmiddels een gerenommeerde internationale naam die menig club of festival aan gort speelt.

Geen grijze, gezichtsloze laptop show maar een full on live band met drums, bas, toetsen, dj en de live vocals van Ivar Vermeulen en Berenice van Leer. Plús nog steeds die overdonderende clubsound met rock n roll attitude; toegankelijk en compromisloos tegelijkertijd. Het nieuwe album Juicy Fruit, met gastbijdragen van oa. Mayer Hawthorne en Cleopold, is nu uit. De Rotterdamse band L’ENFANT is het muzikale geesteskind van broers Oscar en Thomas Peters.

Hun geluid kan omschreven worden als indie electronica met roots in de new wave van de late jaren '70 en begin jaren '80, gecombineerd met uitstapjes naar soul en pop.

Onlangs kwam hun nieuwe EP fear of… uit op Kraak & Smaak’s Boogie Angst label. Een superdansbare avond die je niet mag missen! Tickets kosten €16 en zijn vanaf nu verkrijgbaar in de voorverkoop. Deuren open vanaf 20:30 uur, aanvang programma 21:00 uur!

locatie: 
Beestenmarkt 3 4461 CS Goes
datum: 
vr 21-04-2017, 20:30 - za 22-04-2017, 01:00