- advertentie -

Kunstroute weekend Graauw en Paal 2017

Kunstroute Graauw 2017: zaterdag 22 en zondag 23 april 2017

 

De Kunstroute Graauw wordt alweer voor de 14e keer georganiseerd. In het weekend van 22 en 23 april a.s. worden er deuren geopend in de driehoek Graauw, Duivenhoek en Paal.Er worden diverse vormen van kunst getoond. Officieel is de route open van 12:00 tot 17:30 uur. Alle deelnemers richten hun eigen ruimte in, met vlaggen zijn de diverse locaties herkenbaar gemaakt. De stoepen worden geschrobd, de horeca werkt creatief mee, iedereen heeft een topweekend.

Voor de innerlijke mens staat er ieder jaar weer iets aparts op het menu. Want ook dat hoort bij de Kunstroute Graauw! Het doel is Graauw en omstreken twee dagen lang om te toveren in een creatieve omgeving. Een feestelijk, boeiend gebeuren waar ontzettend veel mensen - zowel deelnemers als bezoekers - ieder jaar weer naar uitkijken.

Deelnemers vertellen over hun passie, het ontstaan van het werk, de gebruikte techniek en meer. Lekker genieten van een hapje of drankje, een praatje met Jan en alleman. We zetten Graauw op de kaart, iedereen praat erover. Het ultieme uitstapje voor het hele gezin!

De deelnemers streven ieder jaar naar vernieuwing. De schilderijen, beelden, keramiek, muziek, literatuur, poëzie, fotografie, dans, toneel en andere vormen kunst zijn steeds verrassend. Ook dit jaar weer nieuwe enthousiaste deelnemers. We zijn ervan overtuigd, dat de komende route weer meer dan de moeite waard wordt! Er komen nog steeds inschrijvingen binnen. De inschrijftermijn sluit op 30 maart 2017. Eind februari hebben zich al ruim 100 kunstenaars aangemeld. Het maximum aantal deelnemers is 120. Wie zich wil opgeven kan dat via de website. De Kunstroute Graauw is een kosteloos gebeuren voor zowel publiek als kunstenaar. Een mooi podium voor de deelnemer om zijn werk te tonen. Het laagdrempelige en de warme ontvangst maakt onze route tot iets persoonlijks en is daardoor uniek! Bij diverse kunstenaars kan men een workshop volgen.

Meer informatie hierover kunt u vinden op onze website http://kunstroute-graauw.webklik.nl Ter verhoging van de sfeer wordt her en der muziek gespeeld. Bij de plaatselijke horeca is de deelnemerslijst af te halen; vanaf 11:00 uur tijdens de Kunstroute. Downloaden vanaf de website is natuurlijk ook een mogelijkheid. De route bepaalt u zelf! Inlichtingen via email naar Rita Jaberg: r.jaberg@gmail.com

Wij wensen iedereen, bezoekers en deelnemers, een boeiend weekend toe! Rita Jaberg & Ans de Krijger

locatie: 
Graauw, Duivenhoek en Paal, meerdere locaties
datum: 
za 22-04-2017 (Gehele dag) - zo 23-04-2017 (Gehele dag)