- advertentie -

MarnixMarkt 2017

MARNIXMARKT
 
Er is van alles te doen en er allerlei producten en artikelen verkocht waaronder streekproducten, kaarten, planten, cadeau-artikelen, versgebakken vis en frites en nog veel en veel meer. Er is een grote rommelmarkt maar ook een schatgraven en een springkussen voor kinderen. De opbrengst van deze markt gaat naar een aantal goede doelen. Dit jaar steunen we KWF Kankerbestrijding, Zorgboerderij Buyskêrke, Stichting de Ondergrondse Kerk (SDOK) en evangelisatieproject Walstraat 68 in Vlissingen.
 
GROTE ROMMELMARKT
 
Het grootste onderdeel van de MarnixMarkt is de grote rommelmarkt. Zorg ervoor dat u er op tijd bij bent en snuffel bij alle kramen. We hebben echt van alles, dus voor u zit er zeker ook weer iets tussen! Leuke spullen voor de opbod-verkoping? Bied maar mee! U koopt leuke spullen en de winst gaat naar een goed doel!
 
MARNIXKERK
 
Op deze dag staan de deuren van de Marnixkerk open voor iedereen die belangstelling heeft voor onze kerk, en het christelijke geloof. We nodigen alle mensen uit de buurt uit om tijdens dit evenement even binnen te wandelen. In ons kerkgebouw vindt u meer informatie over wat wij als gemeente doen en waar wij voor staan.
locatie: 
Marnixkerk, Marnixplein 41, Vlissingen
datum: 
za 22-04-2017, 09:30 - 15:00