- advertentie -

Boer Zoekt Vrouw: Bertie Steur

Boer Zoekt Vrouw: Bertie Steur

Boerin Bertie Steur (40) uit Renesse is een van de tien boeren die meedoet aan het tv-programma Boer zoekt Vrouw 2014-2015.

Bertie kreeg 175 brieven van mensen die een relatie met haar willen. Ze behoorde tot de vijf boeren die voldoende belangstelling hebben gekregen. Steur zoekt een vrouw om haar leven mee te delen. Omroep Zeeland volgt Bertie Steur tot aan de finale uitzending in maart 2015.

RENESSE - De relatie tussen boerin Bertie uit Renesse en Esther is uit. Het stel vond elkaar in 2014 via het televisieprogramma Boer zoekt Vrouw. "Ze kwamen er gaandeweg achter dat ze meer vriendinnen zijn dan geliefden", staat op de site van Boer zoekt Vrouw.

OOST-SOUBURG - Bij de eerste stemming van het televisieprogramma Expeditie Robinson ging het meteen mis voor boerin Bertie uit Renesse. Ze werd weggestemd en zit sindsdien op het afvallerseiland. Bertie komt de laatste afleveringen niet vaak in beeld. Donderdagavond misschien wat vaker, want binnenkort wordt bekend of ze de halve finale haalt. 

HILVERSUM - Boerin Bertie uit Renesse heeft de eerste stemming van het televisieprogramma Expeditie Robinson niet overleefd. De andere kandidaten maakten dankbaar gebruik van haar opmerking dat het haar niet uitmaakte of ze mocht blijven of niet.   

RENESSE - Boerin Bertie uit Renesse doet mee aan Expeditie Robinson. Dat meldt RTL Boulevard. Bertie werd bekend door haar deelname aan het tv-programma Boer zoekt Vrouw. Bij Expeditie Robinson worden bekende Nederlanders op een onbewoond eiland gezet, om allerlei opdrachten uit te voeren. 

RENESSE - Boerin Bertie en Esther wonen sinds deze week officieel samen op de boerderij in Renesse. Dat meldt de website van het tv-programma Boer Zoekt Vrouw.

RENESSE - In 2015 ging het normaal zo rustige leven van Bertie Steur uit Renesse helemaal over de kop. Deelname aan het TV programma 'Boer zoekt Vrouw' maakte van 'Boerin Bertie' in één klap een bekende Nederlander.

RENESSE - Boerin Bertie en haar vriendin Esther zouden hun relatiebreuk eerder dit jaar in scène hebben gezet. Dat beweert boer Geert in het tv programma Shownieuws. In maart van dit jaar was in Boer Zoekt Vrouw te zien dat boerin Bertie uit Renesse koos voor Esther.

OOST-SOUBURG - Als het jaar op z'n eind loopt is het tijd om terug te blikken. Dat dacht de KRO-NCRV ook en daarom kijkt het succesvolle programma Boer zoekt Vrouw op zondag 27 december terug op het vorige seizoen. Het seizoen met Zeeuwse Bertie.

ZIERIKZEE - Boer zoekt Vrouw kandidate Bertie Steur uit Renesse mocht zichzelf donderdagmiddag ophangen aan een wand met silhouetportretjes. Ze is toegevoegd aan de silhouettengalerij van markante en kleurrijke Schouwen-Duivelanders.

RENESSE - Bertie Steur uit Renesse, oftewel Boerin Bertie, vaart zaterdag mee met de Gay Pride in Amsterdam. Ze vraagt daarmee aandacht voor de acceptatie van LHBT'ers, ofwel lesbiennes, homo's, biseksuelen en transgenders.