- advertentie -

GOES start in Haarlem ijzersterk aan nacompetitie

GOES start in Haarlem ijzersterk aan nacompetitie

HAARLEM - Met een klinkende 0-4 overwinning op EDO uit Haarlem is GOES flitsend begonnen aan de nacompetitie om een plaats in de hoofdklasse. GOES stond bij rust al 2-0 voor door goals van Erwin Franse en Steve Schalkwijk. In de tweede helft zorgde Ray Kroon voor de andere twee doelpunten. foto: René van der Vliet

Enige uitwedstrijd
GOES zit in deze fase van de nacompetitie in een poule met drie andere clubs. De wedstrijd tegen EDO/HFC is het enige uitduel voor de ploeg van trainer John Karelse,want de duels tegen Alverna en Wittenhorst worden in Goes gespeeld. Maar GOES voelde zich kiplekker op vreemde bodem. Na een afwachtende openingsfase scoorde Erwin Franse na 19 minuten de openingstreffer. In de twintig minuten daarna kregen beide ploegen kansen, maar valk voor rust was het opnieuw GOES dat scoorde. Een voorzet van Franse werd binnen gekopt door Steve Schalkwijk, die zo de ruststand op 2-0 bepaalde.

Ray Kroon
De enige speler uit de voorhoede van GOES die voor rust niet had gescoord was Ray Kroon, maar dat maakte hij direct na de thee meer dan goed. Binnen drie minuten scoorde Kroon twee keer, waardoor hij de wedstrijd besliste. GOES kwam niet meer in de problemen en boekte een even eenvoudige als knappe overwinning. 

Wittenhorst
In dezelfde nacompetitie poule viel een zo mogelijk nog opmerkelijkere uitslag te noteren. Het Limburgse Wittenhorst won op bezoek bij hoofdklasser Alverna met 1-6.

Scoreverloop
0-1 Franse (19)
0-2 Schalkwijk (43)
0-3 Kroon (46)
0-4 Kroon (48)

Opstelling GOES
Uyl, Klap, Rentmeester, Tawfik, Van Hecke, Kabwe Manengela (De Jonge/72), Hollemans (Van Rosevelt/61), De Vlieger, Franse (Dédé/75), Schalkwijk, Kroon

Javascript is required to view this map.
- advertentie -
laatste keer aangepast:
do 18-05-2017, 23:41
regio:
Bevelanden
Delen: