- advertentie -

Opiniepeiling EenVandaag

Opiniepeiling EenVandaag

Het actualiteitenprogramma EenVandaag van de Avro en de Tros houdt regelmatig een opinie onderzoek. Dat gebeurt in samenwerking met de regionale omroepen, waaronder Omroep Zeeland. De resultaten zie je dus niet alleen terug bij EenVandaag, maar ook bij ons. Lid worden van het opiniepanel van EenVandaag? Meld je hier aan.

delen:


THOLEN - Goran uit Tholen wilde met eigen ogen de strijd tegen IS in Irak zien. Daarom pakte hij zijn auto en reed hij in drie dagen naar de Iraakse stad Mosul. 

OOST-SOUBURG - Als het aan een kleine meerderheid van de Zeeuwen ligt, dan blijft Groot-Brittannië na het referendum van deze week in de Europese Unie. Dus geen Brexit. Nederland moet ook in de EU blijven, zegt een krappe meerderheid in Zeeland. Dat blijkt allemaal uit een enquête van EenVandaag.

OOST-SOUBURG - Het merendeel van de Zeeuwen vindt dat het uiterlijk van Zwarte Piet niet moet worden aangepast. Dat blijkt uit een enquête van EenVandaag en de regionale omroepen.

VLISSINGEN - Mark Frans (53) uit Vlissingen krijgt massaal steun voor zijn facebook-oproep een einde te maken aan de zwartepietendiscussie. Al 100.000 mensen 'liketen' het bericht van de op Curaçao geboren Zeeuw. Tot grote verbazing van Frans zelf.

OOST-SOUBURG - Koning Willem-Alexander staat er goed op bij de Zeeuwen. 85 procent heeft veel vertrouwen in hem, blijkt uit een enquête van EenVandaag en de regionale omroepen. Van alle Nederlanders hebben alleen de Groningers nog net iets meer vertrouwen.

OOST-SOUBURG - Zeeuwen en Flevolanders doen van alle Nederlanders het meest om inbrekers buiten de deur te houden. Dat blijkt uit onderzoek van EenVandaag in samenwerking met de regionale omroepen.

OOST-SOUBURG - De drugsnetwerken die de grote cokelijnen tussen Zuid-Amerika en Europa beheersen, schakelen onder meer lokale vissers in voor het ophalen van grote pakketten cocaïne uit de Westerschelde. Dat meldt EenVandaag.

OOST-SOUBURG - Zeeuwen vinden PVV-leider Geert Wilders de beste politicus van het jaar 2014. Dat blijkt uit een onderzoek van EenVandaag in samenwerking met Omroep Zeeland. Wilders kreeg de voorkeur van 30 procent van de 700 deelnemers aan de enquête.

OOST-SOUBURG - Een meerderheid van de Zeeuwen verwacht niet dat de gemeenten de overname van de zorgtaken goed gaan regelen. Het vertrouwen in staatssecretaris Van Rijn van Volksgezondheid is in Zeeland zelfs het laagst van Nederland. Dat blijkt uit een onderzoek van EenVandaag in samenwerking met Omroep Zeeland.

OOST-SOUBURG - Een overgrote meerderheid van de Zeeuwen wil Zwarte Piet laten zoals die is. Dat blijkt uit een enquête die het actualiteitenprogramma EenVandaag heeft gehouden in samenwerking met Omroep Zeeland.

- advertentie -