- advertentie -

Nieuws over Bevelanden

'S-HEERENHOEK - De politie heeft het rijbewijs ingenomen van een 20-jarige man uit Goes. Gisteren reed hij met een gecorrigeerde snelheid van 152 kilometer per uur over de Sloeweg.

RILLAND - De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een groep jongeren opgespoord nadat ze in Rilland een reeks kliko's hadden omgegooid. Buurtbewoners zagen de jongeren de ene na de andere kliko omgooien en tipten de politie.

COLIJNSPLAAT - Bij een auto-ongeluk op de Eerste Deltaweg bij Colijnsplaat is donderdagavond laat een 30-jarige automobilist uit Oosterland zwaargewond geraakt. De auto botste rond 23.50 uur achterop een camper en kwam in de sloot naast de weg terecht. 

ENSCHEDE - Ruben de Jager uit Lewedorp heeft zijn voorste kruisband afgescheurd. De voetballer van FC Twente kwam tijdens een training verkeerd terecht en na onderzoek in het ziekenhuis bleek er ernstig letsel te zitten in zijn knie. 

KAPELLE - Wie in de gemeente Kapelle vandaag een lintje ontving, werd door burgemeester Anton Stapelkamp opgehaald met de limousine. De gemeente wilde eens wat anders doen dan mensen met een smoesje naar het gemeentehuis lokken.

GOES - Uit liefde voor ‘zijn’ club liet Feyenoordsupporter Marnix Israël uit Middelburg woensdagmorgen een kampioenstatoeage op zijn arm zetten. Mét de meest recente kampioensjaren van Feyenoord, inclusief het kampioensjaar 2017. 

GOES - Carolien Rottier uit Goes is een van de 150 gelukkigen die met koning Willem-Alexander mogen dineren in het Koninklijk Paleis op de Dam in Amsterdam. Vijftig van de 150 stoelen zijn voor mensen die net als Willem-Alexander op 27 april vijftig worden. Carolien hoort bij dit selecte groepje.

HANSWEERT - De reddingswerkers van de KNRM hebben een motorjacht bevrijd, het vaartuig was vastgelopen op een strekdam in de Westerschelde. De opvarenden waren niet gewond, maar wel flink geschrokken, meldt de KNRM. 

KWADENDAMME - Lopen voor het goede doel. Dat kon zondag in natuurgebied Zwaakse Weel in Kwadendamme. Voor de zesde keer op rij werd daar de Zwaakse-Weelloop gehouden ten behoeve van kankerpatiënten. Het leverde 2000 euro op.

VELDHOVEN - GOES heeft in Veldhoven met 2-4 gewonnen van Marvilde. De ploeg van trainer John Karelse wordt ondanks die overwinning definitief tweede in de eindstand in de eerste klasse C, want Baronie uit Breda won ook en is kampioen.