- advertentie -

Nieuws over concert at sea

De discussie over de provinciale subsidie voor Concert at Sea is opnieuw opgelaaid. Tijdens de algemene beschouwingen in Provinciale Staten stelde de SGP dat financiële steun onnodig is omdat het evenement op de Brouwersdam uitstekend op eigen benen kan staan.

Zeeuwse bands, duinplassers en Anouk zegt geen 'hoi'. Dit is de tweede dag Concert at Sea in 10 tweets.

Kensington en Doe Maar waren vrijdagavond de headliners op Concert at Sea, maar de show werd gestolen door havenmeester Henk uit Bruinisse. "Wat ik ook deed, ze deden alles na."

Droog weer, heerlijke bands, genoeg bier en een lange rij bij de toiletten. Dit is de eerste dag Concert at Sea in 10 tweets.

Kapotte slagbomen op de Haringvlietbrug hebben aan het eind van de middag voor ernstige vertraging gezorgd op de A29. Op het hoogtepunt stond er 11 kilometer file, wat een vertraging opleverde van meer dan vier uur. In de file stonden ook veel concertgangers die op weg waren naar Concert at Sea. 

De hoofdprijs was een Meet & Greet met Ali B en daar deden ze het voor. Negenhonderd Zeeuwse basisschoolleerlingen deden mee aan een vlogwedstrijd over duurzaamheid die was uitgeschreven door energiebedrijf Delta. 

BROUWERSDAM - Concert at Sea heeft zijn programma compleet. Ook onder anderen Gavin James, Chef'Special, Wipneus & Pim, Sue The Night en La Pegatina spelen op 30 juni en 1 juli op de Brouwersdam.